38-годишният фен на Ботев  Златомир Шопов, който стана известен като

...
38-годишният фен на Ботев  Златомир Шопов, който стана известен като
Коментари Харесай

Пловдивският Клайд се опита да влезе на Колежа нелегално, осъдиха го на общественополезен труд

38-годишният почитател на Ботев  Златомир Шопов, който стана прочут като пловдивският Клайд откакто открадна мерцедес от паркинг на развлекателен комплекс, още веднъж бе наказан по Закона за футболното безчинство.
Прочетете още
Както TrafficNews заяви при щателната инспекция на един от контролно-пропускателните пунктове не е бил позволен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин с наложена възбрана за визити на спортни мероприятия в страната и чужбина.

 

Той е имал настояща възбрана да посещава футболни мачове поради хулигански прояви на мача сред Локомотив и Ботев през 2022 година. Въпреки това той се е опитал да влезе на стадиона. След като не е бил позволен до ст. „ Христо Ботев ” тази неделя за мача Ботев – Лудогорец, той е бил арестуван, а по-късно и съден по бързата процедура. Той е получил наказване от още  две години да не посещава спортни мероприятия, а също така ще постави 80 часа безплатен труд в интерес на обществото.

Последната присъда на Златомир Шопов е от 2021 година, когато той дружно с негова другарка, отмъкнаха мерцедес от паркинга на развлекателен комплекс.  Тогава той е намерил ключ за автомобила, като вместо да го съобщи на защитата го е взел със себе си. След това се е върнал и се качил с момичето в автомобила. Сложил си гумени ръкавици и маска и споделил на дамата също да си постави маска.  По-късно претърсили автомобила, обрали всички скъпи движимости и го изоставили, защото разбрали, че е благосъстоятелност на военнослужещ.

Шопов е прочут почитател на „ канарчетата ”, като в предишното е бил част от британската формация на Ботев. След като се прибира от България, той става част от  друга секта.  Има и други престъпни прояви, като последно е работил в заведение, където е провокирал пердах с клиенти, които също били почитатели на Ботев.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР